dimecres, 17 d’abril del 2013

Taronja amb mel i "frostis"


Aquesta recepta, tot i ser tan senzilla, resulta sorprenentment bona. La combinació de la taronja fresqueta i sucosa i la dolçor de la mel és un clàssic, però la novetat d'afegir-hi els cereals cruixents li dóna el punt màgic. Jo ho vaig provar per primera vegada al restaurant "El rebost de Laforja" de Barcelona, i des de llavors l'he fet a casa moltíssimes vegades, a petició dels meus fills i els seus amics, especialment del Roger Taulé, que tot i que oficialment no menja fruita, no perdonava ni una tarda!



Ingredients

- 1 taronja per cap
- un grapat de "frostis" o algun altre cereal
- mel


Preparació


Pelem la taronja amb ganivet, de manera que no quedi rastre de pell blanca.
Tallem la taronja a rodanxes i les posem en un plat.
Tirem per sobre un grapat de "frostis" o algun altre cereal que ens agradi.
Amanim la taronja amb un bon raig de mel.


Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada