divendres, 19 d’abril del 2013

Mandonguilles


Ingredients
- Carn picada de vedella i de porc al 50%. Amb 600 gr. de carn surten unes 22.
- Un troç de pa remullat
- 1 ou
- sal
- farina
- oli d'oliva
Preparació


En un bol barregem les dues carns, l'ou, el pa remullat que haurem escorregut i una mica de sal. Hem de tenir en compte que hem de salar la carn de vedella, i l'ou. La carn de porc que jo utilitzo són salsitges o botifarra, que ja estàn salades.



Un cop ben barrejat anem fent boletes i les enfarinem. Cadascú té el seu sistema per fer i enfarinar les mandonguilles. Jo utilitzo el mètode del got amb una mica de farina: es posa una mica de carn en el got amb farina i es mou enèrgicament en cercles; ràpidament es forma una boleta i a l'hora queda enfarinada.


Després fregim les mandonguilles en una paella o cassola amb oli. Quan estiguin fregides les treiem i les reservem per afegir-les a la salsa que volguem preparar.



Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada