dissabte, 27 d’abril de 2013

Carxofes arrebossades




Aquesta setmana l'Oscar ha portat a casa una caixa amb unes precioses carxofes del Prat. No és la primera vegada que de les seves freqüents excursions per motius de feina torna a casa carregat amb algun regalet com ara aquest.



Aquesta vegada han estat les carxofes recent collides de l'hort, que li ha regalat Joan Ribas de la masia de Can Comas del Prat de Llobregat.

No cal dir que no n'ha quedat ni una! 


Ingredients



- 3 carxofes de El Prat

- 100 gr. de farina
- 250 ml. d'aigua molt freda
- 1/2 culleradeta de sal
- 1 llimona



Preparació


En un bol hi posem aigua i el suc d'una llimona.
Treiem les fulles verdes i dures de les carxofes i en tallem la tija.
Les tallem per la meitat i en treiem la pelussa que tenen en el cor.
Les tallem primetes i les anem posant en el bol amb aigua i llimona.

En un altre bol hi posem la farina, l'aigua molt freda (millor si hi podem afegir gel) i la sal.

Escorrem les carxofes i les aboquem en el bol de la farina amb aigua. Barregem.



En una paella amb l'oli ben calent anem tirant les carxofes. Les fregim fins que siguin rosses per les dues bandes.


Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada