dimarts, 9 d’abril del 2013

Rotllets de pollastre farcits de pernil i formatge



 Ingredients

- 2 o 3 pits de pollastre tallats a filets
- 100 gr. de pernil del país
- 100 gr. de formatge tallat
- 1 ceba
- 2 o 3 tomàquets ratllats
- sal i pebre
- oli d’oliva

Preparació




Posem els filets de pollastre sobre una taula i a sobre de cada filet un tall de pernil i un tall de formatge. Hem de procurar que ni el pernil ni el formatge sobresurti del pollastre. 



Els enrotllem i els tanquem amb un escuradents.

Hi posem sal i pebre.

Posem oli en una cassola i fregim els rotllets. Han d'estar una mica daurats però no cal que siguin cuits del tot perquè s'acabaran de fer amb la salsa.

Quan els rotllets comencin a ser rossos hi tirem la ceba tallada petita i quan aquesta comenci a fer-se rossa hi aboquem el tomàquet ratllat. Deixem que es faci el tomàquet i rectifiquem de sal si és necessari. 




Si veiem que els rotllets encara són crus podem afegir una miqueta d'aigua (millor que sigui calenta) i deixem que cogui tot fins que aquesta aigua s'evapori  i torni a quedar la salsa de tomaquet fregit.
Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada