dilluns, 3 de juny de 2013

Amanida de mongetes de Santa Pau



Ara que arriba el bon temps cada vegada venen més de gust els plats frescos com aquest. Les amanides de llegums, a més de ser delicioses i sanes, admeten un munt d'ingredients diferents, i les podem preparar amb antel·lació i deixar-les refredar a la nevera mentre anem a la platja, llegim el diari o prenem el sol. 

Ingredients

- 400 gr. de mongetes de Santa Pau cuites
- 1 pebrot verd
- 2 tomaquests d'amanir
- 1 ceba tendra
- 1 llauna de tonyina en oli d'oliva
- oli per amanir

Preparació

Tallem a trocets petits els tomàquets, els salem i els posem a escórrer en una escorredora per tal que perdin l'excés d'aigua. D'aquesta manera evitarem que ens quedi una amanida aigualida.

Tallem també petit el pebrot i la ceba i els salem.

Posem les mongetes en un bol i afegim les verdures i la tonyina. Amanim amb un bon raig d'oli i emplatem.


Imprimir Imprimir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada