diumenge, 23 de juny de 2013

Sandwich de tonyina i maoesa



Ingredients

- 3 llesques grans de pa de motllo
- 2 llaunes de tonyina
- cogombre en vinagre
- 4 cullerades de maonesa
- enciam
- paté d'olives verdes

Preparació

Tallem l'enciam en juliana i el posem en un bol. Afegim la tonyina escorreguda de l'oli, la maonesa i barregem.


En una de les llesques del pa de motlle estenem la meitat de la barreja de maonesa, tonyina i enciam i la cobrim amb el cogombre. Jo he utilitzat un tipus de cogombre gran i molt dolç que compro en el Lidl, envasat en pots de vidre i tallat en llenques fines. És molt suau, adequat per qui troba massa forts el cogombres en vinagre.


Tapem amb una altra llesca de pa de motlle i estenem l'altra meitat de la barreja. Cobrim amb unes cullerades de paté d'olives verdes.


Tapem amb la tercera llesca de pa.


Tallem en dotze trossos i els fixem amb un fustí i una oliva.

No cal dir que aquesta fòrmula es pot adaptar al gust de cadascú i a cada moment. Podem treure ingredients i afegir-ne dàltres: pebrot escalibat, anxoves, ou dur, pernil dolç...

Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada