dilluns, 3 de juny de 2013

Fesolets amb ceba i anxoves



Aquest plat, tan increiblement senzill combina únicament tres ingredients però el resultat és sorprenentment bo. La base de llegum amb la dolçor de la ceba contrasta amb les saboroses anxoves. Això si, mirarem de triar les millors anxoves que trobem


Ingredients (per 2 persones)



- 400 gr. de fesolets cuits

- 2 o 3  cebes grosses

- 4 anxoves (8 filets)

- oli d'oliva
- sal



Preparació



Tallem la ceba en juliana, la salem. No estalviem posant la ceba perquè la gràcia d'aquesta recepta està en posar-ne molta. 



Sofregim la ceba en una paella amb oli fins que sigui tova. Això va a gust de cadascú, però a mi m'agrada molt fregideta, encara que agafi una mica de color.

Quan la ceba estigui fregida hi afegim els fesolets i els fregim també una miqueta, no cal gaire perquè ja estàn cuits.

Els emplatem i hi posem 4 filets d'anxova a cada plat.




Imprimir Imprimir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada