dissabte, 29 de juny del 2013

Salsa de ceba i bacallà amb panses i pinyons


Més que una salsa podriem dir que aquesta preparació és un acompanyament. Ens la va ensenyar a fer la Lucia Patarca en les seves classes de cuina italiana al Poblenou per acompanyar uns fantàstics Talliatele Colorate, però jo me la puc imaginar amb qualsevol tipus de pasta i perquè no, amb qualsevol verdura.

Ingredients

1 ceba grossa o 2 mitjanes
un grapat de panses
uns quants pinyons
250 gr. de bacallà dessalat
oli
salvia fresca
farigola fresca
orenga fresc

Preparació


En una paella amb oli, amb foc fluixet, sofregim la ceba tallada en juliana amb una mica de sal. Hem d'anar amb compte a l'hora de posar la sal, ja que el bacallà és salat. Més val no posar-ne gaire i rectificar si cal al final.

Quan la ceba s'hagi enrossit una mica hi afegim els pinyons i les panses i ho deixem coure cinc minuts més. 


Afegim el bacallà i les herbes. Si no tenim a mà herbes fresques les podem posar seques, tot i que l'aroma no és el mateix. Remenem i ho deixem uns minuts més fins que veiem que el bacallà està cuit. No ens passem amb el bacallà a la paella perquè si es fa massa queda aixerreit. Amb tres o quatre minuts n'hi haurà prou.

Solament quedarà bullir la pasta, la verdura o l'arròs, barrejar i servir.




Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada