dimarts, 14 de maig de 2013

Cevapčici





Ingredients


- 300 gr. de carn picada de vedella
- 300 gr. de carn picada de porc
- 1 ceba tendra
- 1 all
- sal
- oli

Peparació

Xafem l'all en el morter amb una mica de sal i l'afegim a la carn. Tallem la ceba el més petit possible i també l'afegim, juntament amb una mica de sal.

Barregem bé perquè s'integrin tots els components.


Estenem aquesta carn en una plata en una capa d'uns 2 o 3 cm de gruix, la tapem amb film de plàstic i la deixarem reposar al menys una hora a la nevera.

Amb un ganivet fem bastons d'uns 2 0 3 cm d'amplada i 10 o 12 cm de llarg i els fregim en una paella o millor encara i més autèntics si els podem fer a la brasa en una barbacoa.


Son perfectes amb una amanida.

Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada