dimecres, 15 de maig de 2013

Mandonguilles amb salsa (i amb musclos)



Ingredients

mandonguilles (podeu trobar la recepta en aquest blog)

per a la salsa:

- 1 porro
- 1 ceba tendra
- 1 pastanaga
- 1/2 culleradeta de farina
- un polsim de pebre vermell
- una fulla de llorer
- sal
- 1/2 got de vi blanc sec
- oli d'oliva


Preparació


Fem les mandonguilles tal com s'expica en la recepta d'aquest bloc.

Passem a fer la salsa.




Per fer la salsa, tallem ben petit el porro i la ceba i els fregim en una paella amb una mica d'oli. També hi podem posar, si ens agrada, una pastanaga tallada petita. 


Quan la verdura estigui sofregida afegim 1/2 culleradeta de farina i deixem que fregeixi una mica perquè no faci gust de cru, i al cap d'un minut tirem el pebre vermell. 


Afegim el vi blanc, deixem que evapori durant un minut i afegim una mica d'aigua, aproximadament un got, i una fulla de llorer. Rectifiquem de sal.


Afegim les mandonguilles i deixem que faci xup-xup uns minuts.






Si cinc minuts abans d'apagar el foc hi afegim uns quants musclos quedarà així de bo!



Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada