dissabte, 25 de maig del 2013

Xampinyons farcits de botifarra negra, poma i porro



Ingredients

- 8 xampinyons grossos
- 1 porro
- 1/2 poma golden
- 1 troç de botifarra negra
- formatge ratllat
- sal
- oli

Preparació

Netegem els xampinyons i en separem els peus, que tallarem petits. Tallem també a trocets petits el porro, la poma i la botifarra.



En una paella amb una mica d'oli posem el porro a fregir i al cap d'uns minuts afegim els peus dels xampinyons.


Afegim la poma i quan a estigui tot enrossit hi posem la botifarra, hi donem un parell de voltes i ho retirem del foc.


Posem els xampinyons cap per munt en una plata que pugui anar l forn, els salem i els farcim els amb la barreja que hem preparat.  Hi posem formatge ratllat per sobre i un rajolí d'oli i els introduim en el forn a 180º uns 20 minuts.

Els servim ràpidament mentre són calents.

Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada