dijous, 2 de maig de 2013

Brownie




Ingredients

- 100 gr. d'avellanes pelades i torrades
- 200 gr. xocolata 70% de cacau
- 150 gr. mantega
- 5 ous
- 200 gr. de sucre
- 180 gr. de farina
- 1/2 sobret de llevat

El que veieu a la foto l'he fet amb xocolata fondant al 55% de cacau, que és la que tenia a casa.

Preparació

En la Thermomix:
Trencar les avellanes 5 segons en velocitat 5. Reservar.
Posar en el got la xocolata a trossos i programar 20 segons velocitat progressiva 5-10. Reservar.
Posar la papallona a les ganivetes i introduir els ous i el sucre. Programar 5 minuts temperatura 37º velocitat 3 1/2.
Afegir la mantega que haurem fos al microones i la xocolata i programar 30 segons temperatura 37º velocitat 2.
Afegir la farina i el llevat i barrejar 10 segons velocitat 2.
Treure la papallona, acabar d'incorporar la farina amb l'ajuda de l'espàtula i afegir les avellanes.



Abocar-ho en un motlle amb mantega i paper sulfuritzat al fons i posar-ho al forn a 180º durant 25 minuts.




S'ha de vigilar de no tenir-lo al forn més tems del necessari si volem un brownie esponjós i suau. 




El tallem i l'espolsem amb sucre glass.




Imprimir Imprimir l'article

2 comentaris:

  1. M'agraden molt les teves receptes...ets una chef!!!
    (Soc l'Emuye)

    ResponElimina
  2. Gràcies preciosa per teu comentari. Estic buscant un recepta de brownie feta al microones, boníssima, especialment pensada perquè la facis tu. Estigues atenta al blog que la publicaré aviat!

    ResponElimina