dissabte, 4 de maig de 2013

Crepes



Ingredients


- 2 ous
- 125 gr. de farina
- 250 ml. de llet
- 1 culleradeta rassa de sucre
- 50 gr. de mantega
- unes gotetes d'oli per a la paella


Preparació

Amb la batedora elèctrica batem els ous, la farina, la llet, el sucre i la mantega que haurem fos en el microones. Reservem al menys una hora a la nevera.




A l'hora de fer les crepes posem una paella al foc amb unes gotetes d'oli. Amb l'ajuda d'un paper de cuina escampem l'oli per tota la paella i quan sigui ben calenta hi aboquem un cullerot de la barreja que hem preparat i de seguida l'escampem per tota la superfície. Ha de quedar una capa molt fina.


Quan estigui cuallada i es comenci a aixecar per les vores li donarem la volta. Aquesta operació requereix una mica de pràctica, però de seguida veureu que no és molt complicada.
Anem fent el mateix fins que acabem la massa. Amb aquestes quantitats ens sortiran unes 7 o 8 crepes.

Es poden menjar farcides de crema de xocolata, melmelada, nata amb trocets de fruita...




Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada