dijous, 9 de maig de 2013

Hamburguesa Silvia's



A la meva família ens encanta menjar als restaurants del barri. Afortunadament a la vora de casa tenim una oferta prou variada i al nostre gust. El Soco, del carrer Ramón Turro s'ha convertit en un clàssic pels meus fills. Tot el que fan és bo, però ja se sap que als nens els agrada repetir i aquesta hamburguesa l'han demanat tantes vegades que finalment m'he decidit a fer-la a casa. 

Ingredients

per cada racció necessitem:
- 1 hamburguesa de vedella per cap, de 150 gr.
- 1/2 ceba
- 1 tall de formatge de rulo de cabra
- 1 llesca de pa de motllo
- oli
- sal




Afegeix la llegenda
Sofregim la ceba, a foc moderat-baix fins que estigui caramelitzada.


Fregim les hamburgueses al nostre gust, més o menys crues.


Amb un motlle donem al pa la forma rodona i el torrem per les dues bandes.


En una plata que pugui anar al forn posem el pa i a sobre l'hamburguesa i el formatge, i ho gratinem fins que el formatge agafi color.
Ho treiem del forn i hi posem la ceba per sobre.



Emplatem i servim.


Imprimir Imprimir l'article



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada