dimarts, 28 de maig de 2013

Torrijas


Ingredients (per 16 torrijas)

- 16 llesques de pa del dia abans
- 400 ml. de llet
- 1 branca de canyella
- 4 cullerades de sucre
- 2 ous
- canyella
- oli de blat de moro o girasol


Preparació

Posem a escalfar la llet amb dues cullerades de sucre i la branca de canyella. Quan estigui a punt de bullir apaguem el foc i deixem que es refredi una mica.

Posem una paella al foc amb abundant oli. En aquest cas prefeixo utilitzar oli de blat de moro o girasol i no d'oliva, perquè no ens interessa que predomini el gust de l'oli i el d'oliva és massa gustós.

En un bol batem els dos ous.

Anem sucant cada llesca de pa, primer en la llet, després en l'ou batut i les anem fregint en l'oli. Quan siguin rosses per les dues bandes les posem sobre paper de cuina perquè s'eixugui una mica l'oli sobrant i les posem en una plata.

Hi espolsem força sucre per sobre i un polsim de canyella.



Imprimir Imprimir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada