dimecres, 22 de maig de 2013

Pudding de pa al microones


Ingredients

- 5 ous
- 750 ml. de llet
- 100 gr. de pa 
- 200 gr. de sucre + 70 gr. per fer el caramel

Preparació


En una paella fonem 70 gr. de sucre per fer el caramel. 


Quan estigui fet (vigilar que no es cremi) l'aboquem en un motlle allargat, o bé de rosca, que pugui anar al microones.


En un bol batem els ous, la llet i el sucre. Afegim el pa a trossos i barregem bé. Podem utilitzar la batedora elèctrica si volem una textura fina, o podem deixar la barreja amb una textura més gruixuda, segons ens agradi.


Aboquem la barreja dins del motlle amb el caramel i l'introduim en el microones a màxima potència durant 15 minuts.


Desmotllem i el posem a la nevera fins que sigui prou fred. És millor fer-lo d'un dia per l'altre.




Imprimir Imprimir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada