dissabte, 4 de maig de 2013

Pastís de formatge Philadelphia i iogur


Aquest és un postre o un benerar deliciós i fresc, i no cal dir, molt fàcil de fer. El podem preparar en gotets individuals o com un pastís més gran. En aquest cas utilitzarem un motlle desmontable.

Ingredients

- 300 gr. formatge Philadelphia
- 150 gr. iogur
- 40 gr. de sucre
- 75 ml d'aigua
- el suc de 1/2 llimona
- 3 fulles de gelatina
- 10 galetes maria
- 100 gr. de mantega

per a la cobertura:
- 3 cullerades soperes de melmelada de nabius
- 3 cullerades d'aigua
- 2 fulles de gelatina

Preparació


Triturem les galetes maria i les barregem molt bé amb la mantega fosa. 



Amb aquesta barreja cobrim un moltlle desmuntable o diversos motlles o gotets individuals.


En un bol barregem el formatge Philadelphia, el iogur i el sucre. 
Remulem e fulles de gelatina en aigua freda.
Escalfem 75 ml. d'aigua i agefim el suc de 1/2 llimona.
Escorrem les fulles de gelatina que teniem en remull i les afegim a l'aigua calenta. Barregem fins que es disolgui. Ho afegim al bol del formatge amb iogur i remenem fins que quedi ben barrejat.
Repartim aqueata barreja en els gotets o en el motlle gran i ho posem a la nevera al menys una hora.


Per a la cobertura posem 2 fulles de gelatina en remull. Escalfem les 3 cullerades d'aigua i hi posem les fulles de gelatina. Remenem perquè no quedin grumolls. Afegim 3 cullerades soperes de melmelada, barregem i cobrim amb aquesta preparació el formatge que hem reservat a la nevera.
Tornem a posar-ho a la nevera al menys dues hores.




Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada