dimarts, 7 de maig de 2013

Pollastre al curri



Ingredients

- 400 gr. de pollastre. Podem utilitzar qualsevol part del pollastre que ens agradi, amb os o sense, a talls no massa grossos.
- 1 ceba
- oli d'oliva
- sal i pebre
- unes quantes nous
- 250 ml. de llet de coco. També podem utilitzar crema de llet, però a mi no m'agrada tant.
- 2 culleradetes de curri en pols
- 1 culleradeta de gingebre


Preparació

En una paella fonda, amb l'oli calent, daurem els trossos de pollastre. Ho hem de fer amb el foc viu perquè es fregeixin per fora però quedin crus de dintre, ja que s'acabaràn de fer al llarg del procés.


Quan el pollastre estigui daurat tirem la ceba tallada petita, barregem i deixem que es faci tot a foc mig.


Quan la ceba es comenci a enrossir hi tirem el curri i el gingebre. La quantitat d'aquestes espècies dependrà del gust de cadascú.


Li donem un parell de voltes i hi aboquem la llet de coco. Baixem el foc i ho deixem coure uns 10 minuts, fins que la salsa hagi espessit una mica.


Afegim les nous i emplatem.



Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada