Ingredients
180 gr. de farina
200 gr. de sucre
la pell d'una llimona
1 iogurt
100 gr. d'oli vegetal
2 ous
2 culleradetes de llevat Royal
1 culleradeta d'extracte de vainilla
un polsim de sal
un grapat de nabius
mantega i farina per al motlle
Preparació
Amb l'ajuda d'un pinzell escampem una mica de mantega per l'interior d'un motlle de plum cake i hi espolsem també una mica de farina. Posem el motlle cap per avall perquè caigui la farina sobrant.
En un bol mitjà barregem la farina tamissada amb el llevat i la sal.
En un altre bol més gran barregem el sucre amb la pell de llimona ratllada. Afegim el iogurt, l'oli i barregem. Afegim els ous i tornem a barrejar.
Afegim la farina, llevat i sal al bol gran i remenem fins que els ingredients es barregin. No convé, però, batre-ho massa, solament lo just per desfer tots els grumolls.
Aboquem la massa en el motlle i l'introduim en el forn que haurem escalfat a 180º durant aproximadament 40 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada