dilluns, 19 de setembre del 2016

Tallarines amb musclos i llagostins


 
Ingredients

500 gr. de tallarines fresques
1/2 kg. de musclos
12 llagostins
1/2 ceba
1 pebrot verd
2 tomàquets madurs
Oli
Sal

Preparació

Tallem la ceba i el pebrot en brunoise. Ratllem els tomàquets. Reservem.

Treiem els caps als llagostins i els pelem. Reservem els cossos i els caps per separat.

Netegem els musclos i els posem en una olleta amb una mica daigua. Posem l'olleta al foc i tapem. Quan els musclos s'hagin obert els separem de les closques. Reservem l'aigua que han deixat.


En una cassola al foc posem oli i hi posem la ceba i el pebrot. Afegim els cap dels llagostins i una mica de sal. Anem sofregint el conjunt i a l'hora anirem xafant els caps dels llagostins amb el canto de la cullera de fusta de manera que vagin treient el suquet que contenen que s'anirà barrejant amb les verdures.


Quan la ceba i el pebrot estiguin sofregits retirem els caps dels llagostins i afegim a la cassola els tomáquets ratllats. 


Deixem que sofregeixi i anem afegint l'aigua que hem obtingut d'obrir els musclos. Això li donarà a la salsa un plus de sabor.

Bullim la pasta en abundant aigua amb sal. Escorrem i l'aboquem a la cassola del sofregit.


En una paella fregim els cossos dels llagostins amb unes gotetes d'oli i una mica de sal.

Emplatem repartint la pasta en quatre plats i afegint els musclos i els llagostins.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada