Una altra recepta de Gonzalo d'Ambrosio, el cuiner del programa Fàcil y Resultón del Canal Cocina.
Ingredients
2 alvocats
12 llagostins cuits
1 troç de pebrot verd
1 troç de pebrot vermell
3 tomàquets pera
1/2 ceba tendra
1 gra d'all
coriandre
tabasco
sal
pebre
salsa rosa
Preparació
Pelem els tomàquets i els treiem les llavors. Els tallem en brunoise. Tallem igualment la ceba, l'all i el pebrot. Tallem el coriandre i l'afegim.
Ho salem i ho posem en un escorredor a fi de que el tomàquet vagi pendent l'aigua. Això és important perquè així evitarem l'excés d'aigua i el conjunt queda més saborós i ben amanit.
Ho salem i ho posem en un escorredor a fi de que el tomàquet vagi pendent l'aigua. Això és important perquè així evitarem l'excés d'aigua i el conjunt queda més saborós i ben amanit.
Pelem els llagostins. Reservem.
Obrim els alvocats per la meitat, en treiem els pinyols i els pelem.
Quan les verdures que tenim a l'escorredor hagin perdut tota l'aigua les passem a un bol i les amanim amb sal, pebre, oli d'oliva i unes gotes de tabasco.
Repartim les verdures per sobre de les meitats d'alvocat. Posem una cullerada de salsa rosa i els llagostins.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada