A casa som amants de la cuina oriental i en especial del menjar japonès. Des de que vam estar al Japó he provat de fer a casa diferents receptes que he trobat a la xarxa, unes amb més èxit que altres, però en general ha estat una gran descoberta. Aquesta és una de molt clàssica. I fàcil!
Ingredients
- Bolets Siitake
- Col
- Ceba tendra
- Salsa Yakisoba
- Ciboulet
- Katsuobushi (flocs de bonítol sec ratllat)
- Pastanaga
- Llom de porc
- Llavors de sèsam blanc i negre
- Gingebre
- Alga Nori
Preparació
Els bolets shiitake els haurem tingut una estona en remull en aigua calenta. Els escorrem i eixuguem.
Bullim (o escaldem si son precuinats) els fideus. Escorrem i reservem.
Tallem les verdures (col, ceba tendra, bolets, pastanaga) en juliana. Afegim gingebre ratllat i ho saltegem en el wok amb una mica d'oli. Reservem.
En el mateix wok saltegem el llom tallat a tires primes.
Tornem a incorporar al wok les verdures que teniem reservades i barregem. Afegim els fideus i barregem.
Afegim un raig de salsa yakisoba i tornem a barrejar.
Emplatem i mentre estigui calent hi posem a sobre els flocs de bonítol, les llavors de sèsam, el ciboulet i l'alga nori tallada en juliana.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada