Ingredients
- Lluç, en rodanxes o en filets
- cloïsses
- gambes
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- una mica de farina
- 1 got de vi blanc sec
- sal
- julivert
Preparació
Posem les cloïsses en aigua amb sal per tal de que vagin deixant la terra, si és que entenen, mentre preparem la resta d'ingredients.
Piquem d'all, la ceba i el julivert i ho reservem per separat.
Enfarinem el lluç .
En una cassola posem oli (mig dit) i quan sigui calent hi posem a fregir la ceba i l'all a foc mig, per tal que no es cremin. Quan la ceba sigui transparent anem afegint el lluç. El posem primer alb la pell cap a munt i quan sigui una mica daurat li donem la volta.
Afegim les gambes i al cap d'un parell o tres de minuts hi aboquem el vi blanc i quan s'hagi evaporat l'alcohol (ho sabrem per l'olor) hi tirem les cloïsses, esbandides i netes.
Quan s'hagin obert les cloïsses espolsem el julivert per sobre, sacsegem la cassola per assegurar-nos que el peix no s'enganxa, i ja podem apagar el foc.
Esperem cinc minuts i emplatem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada