Ingredients
4 ous
4 cullerades de sucre
4 cullerades de farina
un rajolí d'oli
500 gr. de nata per montar (mínim 35% de matèria grassa)
100 gr. de sucre glass + una mica per decorar
Preparació
Fem el pa de pessic per al braç tal com s'indica aquí.
Muntem la nata. Si tenim una thermomix serà un moment: el got i el brick de nata hauran hagut d'estar al menys 10 minuts al congelador. Llavors posem la papallona a les ganivetes i aboquem la nata al got assegurant-nos que hem posat tot el contingut del brick (de vegades hi queden parts més sòlides que hem de retirar amb una espàtula). Comencem a batre a velocitat 3 i 1/2, afegim el sucre glass, i continuem batent fins que la nata s'hagi muntat i veiem que comencen a aparèixer una mena d'estries a la superfície. Hem de vigilar no bàtrela massa perquè se'ns faria mantega.
Quan tinguem la nata batuda la repartim per sobre del pa de pessic. Si veiem que la planxa de pa de pessic és massa gran la retallarem una mica.
Enrotllem el braç de gitano i el retallem una mica per les puntes per tal que quedi més vistós.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada