Ingredients
1 ceba
2 tomàquets ratllats
2 cuetes de rap (poden ser congelades)
1 1/4 l. de caldo de peix
unes llesques de pa sec
unes quantes avellanes (opcional)
un ou batut (opcional)
2 ous durs (opcional)
oli
sal
Preparació
Tallem la ceba petita i la sofregim en una cassola amb una mica d'oli, cinc minuts. Afegim els tomàquets ratllats i una mica de sal i continuem sofregint amb el foc ben baix uns deu minuts més.
Amb un ganivet separem l'espina de la carn del rap i la tallem a trossos. Quan el sofregit estigui a punt afegim el rap, espina inclosa, i el pa. Barregem i deixem cinc minuts fins que el peix s'hagi fet una mica.
Afegim el caldo de peix i ho fem bullir quinze minuts. Retirem les espines.
Ambl'ajuda d'un batedor de baretes remenem la sopa a fi d'esmicolar el pa i els trocets de rap.
Un minut abans d'apagar el foc podem afegir una picada d'avellanes, un ou batut o un parell d'ous durs tallats a trocets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada