Per un sopar de festa sense gaire esforç. Els blinis són sofisticats i exòtics, però també molt senzills de fer i el resultat és sorprenentment delicat, vistós i bo!
Ingredients
1 iogurt
1 ou
1 ou
1 mesura de iogurt de farina
1/2 sobre de llevat
sal
oli
Preparació
en un bol aboquem tots els ingredients excepte l'oli i els barregem amb un batedor de baretes fins que obtinguem una crema fina.
Escalfem una paella o una planxa. Hi posem unes gotes d'oli i l'escampem amb un pinzell o un troç de paper de cuina.
Amb una cullera anem posant a la planxa porcions d'aquesta crema sobre la planxa.
Els deixem que es facin aproximadament un minut per cada costat, fins que quedin quallat i quedin rosses.
Els anem retirant i posant sobre una reixeta (ja veieu que jo no en tinc) o sobre paper de cuina, una mica separats l'un de l'altre per tal que es refredin una mica abans de posar-los a taula
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada