Ingredients
1 porro
1 pastanaga
2 cuetes de rap (jo les he posat congelades)
un grapat de gambes pelades
750 ml. de caldo de peix
2 cullerades d'arròs
3 tomàquets ratllats o 150 gr. de tomàquet triturat
1 copeta de conyac
una mica de safrà
sal
Preparació
Separem l'espina del rap i tallem la carn a trocets. Les gambes les deixem senceres si són petites, si són prou grans les tallem també a trocets.
Posem en el got de la thermomix la pastanaga i el porro a trossos i triturem uns segons.
Afegim 50 ml. d'oli i programem 5 minuts, temperatura 100º, velocitat 1.
Afegim el conyac i progrfamem un minuts més per tal que s'evapori l'alcohol.
Afegim el tomàqauet i l'arròs i programem 5 minuts, temperatura 100º, velocitat 1.
Afegim el caldo de peix i el safrà i programem 15 minuts, temperatura 100º, velocitat 1.
Triturem fins que quedi una crema fina i afegim el rap i les gambes.
Programem 2 minuts més, temperatura 100º, velocitat 1.
Servim ben calenta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada