Aquesta amanida la vam menjar l'altre dia al resturant Soco del Poblenou, del qual els meus fills són fans i que sovint és font d'inspiració.
Ingredients (per cada racció)
- 1 tomàquet gros
- 1/2 bola de mozzarella de búfala
- uns quants pinyons
- uns quans brots d'alfalfa germinada
Per amanir:
- unes fulles d'alfàbrega
- oli d'oliva
- vinagre de mòdena
- el suc de mitja llimona
- sal
Preparació
Pelem els tomàquets i els tallem a quarts. En treiem les llavors i els reservem a la nevera.
Per preparar la salseta per amanir triturarem amb la batedors elèctrica les fulles d'alfàbrega amb l'oli. Afegim el vinagre de mòdena, el suc de llimona i la sal i barregem amb un batedor de varetes. Reservem a la nevera.
Torrem lleugerament els pinyons en una paella sense gens d'oli. Reservem.
A l'hora de servir tallem en quatre trossos la meitat d'una bola de mozzarella i els posem en el plat amb quatre trossos de tomàquet. Salem el tomàquet i posem els germinats i els pinyons per sobre. Amanim amb la salsa i a taula!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada