Ingredients
1ceba
1 carbassó
1 pastanaga
8 llagostins
250 gr. de tomàquet (de llauna, triturat o sencer o be ja fregit)
400 gr. d'armoriche (o qualsevol altra pasta, preferentmet alguna grossa)
Oli
Sal
Preparació
Bullim la pasta amb abundant aigua amb sal. Reservem.
Netegem i tallem la verdura, hi posem una mica de sal i la fregim en una paella amb oli. Ho farem a foc viu per tal de que quedi rosseta i al dente.
Separem el cap dels llagostins i els pelem. Fregim els cossos i els reservem. En la mateixa paella posem una mica d'oli i fregim els caps. Afegim el tomàquet i fregim. Anirem xafant els caps dels llagostins per tal d'anar afegint subtància a la salsa. Si el tomàquet que posem ja és fregit només caldrà escalfar la salsa, si pel contrari és cru, el deixarem fins que estigui bén confitat. Retirem els caps dels llagostins i resenvem.
A l'hora d'emplatar posarem una mica de mantega en el fons del plat i la pasta calenta a sobre. Afegim el tomàquet fregit, les verdures i un parell de llagostins per cap.
Espolsem una mica de parmesà per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada