Ingredients
300 gr. de cus-cus precuit
1/2 carbassó
1 porro
1 pastanaga
1 pebrot verd
Sal
Oli
Mantega
40 gr. de kikos
Preparació
Tallem el carbassó, el porro, la pastanaga i el pebrot verd en brunoise i saltegem totes les verdures en una paella amb oli i una mica de sal. Les fem a foc ben viu, ràpidamentm, de manera que ens quedin "al dente". Reservem.
Preparem el cus-cus com és habitual: posem la sèmola en un bol amb una mica d'oli i una mica de sal i barregem. Aboquem en el bol el mateix pes d'aigua bullint que de cus-cus, esperem que s'hagi begut tota l'aigua i hi afegim un troç de mantega. Barregem bé fins que els grans de la sèmola estiguin solts.
Aixafem els kikos en el morter. No cal fer-ne farina, serà suficient que siguin trocets petits.
Agefim les verduretes i els kikos al bol del cus-cus i barregem.
Emplatem i afegim una mica d'oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada