
Aquest pollastre és super senzill, de tant senzill gairebé es fa sol. Però el resultat és tan bo, que no necessita gaire més floritura. Una mica de cus-cus al costat, pa per sucar i llestos.
Me'l va ensenyar a fer la meva sogra, que ja veieu, algunes coses les fa molt bé!
Ingredients
8 cuixes de pollastre (o un pollastre sencera trossos)
2 tomàquets madurs
1 ceba grossa
Sal
Pebre
Oli
Preparació
Netegem la ceba i la tallem en juliana. Rentem els tomàquets i els tallem a trossos moderadament grans.
Netegem el pollastre, el salpebrem i l'enrossim en una cassola amb oli d'oliva.
Quan tinguem el pollastre ben ros afegirem a la cassola el tomàquet i la ceba. Remenem perquè la ceba i el tomàquet quedi entre els trossos de pollastre.
Anirem tapant i destapant la cassola segons com veiem que va quedant la salsa. S'ha d'anar formant una salseta que va amorosint tot el conjunt.
Deixarem que es vagi fent, a foc moderat, fins que el pollastre sigui cuit. El temps dependrà del tipus i la mida del pollastre (no es el mateix un pollastre de pagès, o un pollastre molt gros que un de més petit) i també del tall que hi posem, solament les cuixes o bé tot el pollastre a trossos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada