2 moniatos mitjans (aproximadament 600 gr.)
1/2 l. de caldo de pollastre
1 ceba
Farina
Sal
Oli
Preparació
Rentem molt bé els moniatos, si cal amb l'ajuda d'un raspall, els posem en una plata i els introduïm en el forn a 160º durant 1 hora aproximadament. A mitja cocció els donarem la volta. Estaran cuits quan punxant-los amb un ganivet, aquest els travessi sense resistència. Els treiem del forn i deixem que es refredin una mica.
Els obrim per la meitat i amb una cullera retirem la polpa.
Posem la carn dels moniatos en la Thermomix o en una altra processadora o batedora juntament amb una mica del caldo i batim fins que tots dos ingredients quedin integrats i tinguem una crema homogènia. Anem afegint caldo fins obtenir l'espessor que desitgem i rectifiquem de sal.
Escorrem la ceba de l'aigua que haurà deixat anar, l'eixuguem i l'enfarinem. En una paella amb una mica d'oli fregim la ceba fins que sigui rossa i l'escorrem sobre paper absorbent.
Emplatem la crema repartint-la en quatre plats i disposant una mica de ceba fregida en cada un. Podem espolsar unes quantes llavors de sèsam per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada