Ingredients
- 4 ous
- 4 cullerades de sucre
- 4 cullerades de farina
- 1 cullerada de sucre llustre
- una mica d'oli
- crema pastissera, nata, melmelada...
- crema pastissera, nata, melmelada...
Preparació
Batem els rovells amb el sucre. Afegim la farina tamissada. Batem les clares a punt de neu i les afegim a la mescla.
Cobrim una plata de forn amb paper sulfuritzat i l'embrutem amb una mica d'oli.
Aboquem la massa sobre la plata i l'estenem amb una espàtula a fi de què quedi ben plana.
La posem al forn uns 8 minuts, a 180 fins que hagi quallat.
La retirem i la separem del paper sulfuritzat.
Amb compte de que no es trenqui la posem sobre una reixeta fins que es refredi. Es pot farcir amb crema pastelera, melmelada, nata, trufa...
Amb compte de que no es trenqui la posem sobre una reixeta fins que es refredi. Es pot farcir amb crema pastelera, melmelada, nata, trufa...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada