Ingredients
2 pastanagues
1 ceba
2 penques d'api
2 grans d'all
1 troç de gingebre d'uns 4 cm.
1/2 bitxo fresc
10 tomàquets xerri
200 gr. de llenties vermelles
200 gr. d'espinacs
1,5 l. de caldo
sal
pebre
oli
Preparació
Netegem i tallem la pastanaga a rodanxes no gaire primes. Netegem i tallem l'api primet. Pelem i tallem la ceba a trocets petits. Pelem i tallem els alls.
Pelem i ratllem el gingebre, treiem les llavors al bitxo i el tallem a rodanxes. Rentem els xerris i els tallem per la meitat.
Pelem i ratllem el gingebre, treiem les llavors al bitxo i el tallem a rodanxes. Rentem els xerris i els tallem per la meitat.
En una cassola prou fonda posem una mica d'oli i hi sofregim la verdura durant aproximadament 10 minuts.
Afegim els espinacs i deixem que bulli un parell de minuts més.
Ja podem servir la sopa. Els més agosarats hi poden afegir una cullerada de iogur, que li dóna un cert toc oriental: boníssima!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada