Un plat molt senzill i suau que val com a plat únic per a un sopar. Un dels preferits del meu fill.
Ingredients
600 gr. de filet de rap a rodanxes (ho podem fer també amb qualsevol altre peix blanc)
1 patata grossa
1 ceba
2 grans d'all
2 tomàquets ratllats
200 gr. d'arròs
1 1/2 l. de caldo de peix
oli
sal
julivert
Preparació
Netegem i tallem en juliana la ceba, pelem els alls i els tallem en brunoise. Posem oli en una casssola prou fonda i ho sofregim.
Afegim els tomàquets ratllats i sofregim. Afegim l'arròs i deixem que fregeixi un parell de minuts.
Afegim el rap i donem un parell de voltes. Rectifiquem de sal.
Afegim el caldo de peix i fem bullir aproximadament 15 minuts, fins que l'arròs sigui cuit. Cinc minuts abans d'acabar rectifiquem de sal.
Emplatem i espolsem una mica de julivert per sobre.
Boníssim
ResponEliminaGràcies Teresa. Com veuràs totes les receptes d'aquest bloc son molt senzilles, totes provades de fer a casa. Espero que en puguis trobar alguna altra que també t'agradi.
Elimina