Una recepta ben exòtica i a l'abast. Del programa Fàcil i Resultón de Gonzalo d'Ambrosio.
Ingredients
22 oblees per a dim sum
300 gr. de carn picada de pollastre
150 gr. de carn picada de porc
1 cullerada de salsa d'ostres
1/2 cullerada d'oli d'oliva
1 cullerada d'oli de sèsam
salsa de soja
Preparació
Piquem en brunoise la ceba i la posem en un bol. Afegim les carns, la salsa d'ostres i els olis i barregem bé els ingredients fins a formar una massa homogènia.
Estenem les oblees sobre el marbre i hi posen una culleradeta del farcit en cadascuna. Les anem tancant donant-les forma de petites crestetes rematant-les amb petits plecs a les vores.
Posem una paella al foc amb una mica d'oli i quan sigui calent hi posem els dim sum. Al cap d'un parell de minuts s'hauràn enrossit una mica per sota. Llavors aboquem un dit d'aigua calenta a la paella, tapem i baixem el foc per tal que es facin amb el vapor.
Els deixem aproximandament 10 minuts i ja els tenim llestos.
Servim amb salsa de soja.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada