Ingredients
2 patates
grosses
300 gr. de
pastanagues
1 ceba
1 ceba
250 gr. d’arengada
en conserva (no la salada, sinó amb oli)
2 remolatxes
3 ous durs
1 pot petit
de maionesa
Preparació
Rentem les patates i les fem bullir amb pell fins que, provant de punxar-les amb un ganivet, aquest les travessa amb facilitat. Això vol dir que ja són cuites. Les refredem, les pelem i ratllem. Reservem.
Pelem i fem
bullir les pastanagues fins que siguin cuites. Les haurem de deixar “al dente”
perquè a l’hora de ratllar-les no es desfacin massa. Les ratllem i reservem.
Tallem les
arengades a trocets petits. Reservem.
Pelem i tallem la ceba ben petita. Reservem.
Pelem i tallem la ceba ben petita. Reservem.
Ratllem les
remolatxes i els ous durs per separat.
Muntem l’amanida
en el motlle que haguem triat.
Primer fem una capa amb la patata ratllada, a sobre hi posem l’arengada i la ceba, i a sobre la pastanaga.
Primer fem una capa amb la patata ratllada, a sobre hi posem l’arengada i la ceba, i a sobre la pastanaga.
Posem una
capa fina de maionesa i a sobre hi posem la pastanaga.
Posem una altra capa de maionesa i una capa de remolatxa. Acabem amb una altra capa de maionesa...
i els ous durs ratllats per sobre.
Posem una altra capa de maionesa i una capa de remolatxa. Acabem amb una altra capa de maionesa...
i els ous durs ratllats per sobre.
Refrigerem al
menys 4 hores.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada