Unes postres ben clàssiques i casolanes, i com sovint passam amb les coses clàssiques, no falla: deliciós.
Ingredients
5 ous
750 ml. de llet
125 gr. de sucre
una branca de canyella
una mica de pell de llimona
200 gr. de sucre per al caramel
Preparació
Preescalfem el forn a 180º
Posem la llet, la branca de canyella i la pell de la llimona en un pot al foc i hi afegim el sucre i barregem per tal que el sucre es disolgui. Afegim els ous batuts i anem remenant. Quan veiem que comença a bullir apaguem el foc, retirem la branca de canyella i la pell de llimona io repartim en els motlles.
Disposem els motlles en una plata prou fonda on ens hi càpiguen els motlles i dos dits d'aigua calenta. Aquest bany maria farà que els flams es coguin s'una manera suau.
Introduïm la plata amb els motlles en el forn, a 180º durant aproximadament 35 minuts.
Deixem que es refredin, i a la nevera!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada