dissabte, 22 de desembre del 2018

Amanida de carbassa, amb rúcula i feta


Ingredients

Les quantitats i proporció dels ingredients, a gust de cadascú:

carbassa
rúcula
formatge feta
un grapat de llavors de carbassa
oli i sal

Preparació

Tallem la carbassa primer per la meitat i després a mitges llunes, de mig cm de gruix. En traiem les llavors i la pell. Reservem.


Posem una paella prou ample al foc i quan sigui calenta hi escampem una mica d'oli i hi posem els talls de carbassa de manera que quedin un sobre els altres. Afegim una mica de sal i quan siguin rossos d'una banda els donem la volta i els fem per l'altra. Quan estiguin a punt els passem a un plat per tal que es refredin una mica.
Mentre la carbassa es refreda amanim per separat la rúcula en un bol i el formatge feta en un altre. Podem amanir-ho amb sal i oli (al formatge feta no li caldrà sal perquè ja és prou salat) o fer la vinagreta que més ens agradi (per exemple de mostassa, oli i vinagre, o bé salsa de soja i mirin).
Emplatem individualment o en una plata més gran posant la rúcula, la carbassa i el formatge feta per sobre. Acabem amb unes quantes llavors de carbassa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada