dissabte, 27 de febrer del 2021

Quiche vegana

Un clàssic veganitzat amb base de tofu. Pels escèptics: està aprovat pel Iago. No pot tenir millor garantia.


Ingredients

1 rotllo de pasta de full vegana
400g de tofu 
3 cullerades d'hummus
Verdures al gust: jo vaig posar-hi porro, tomàquets cherry i bròcoli
2 dents d'all
Sal i pebre


Preparació

Precalentem el forn a 200ºC, o a la temperatura que demani la massa que hem comprat.
En una paella amb una mica d'oli ben calent hi tirem l'all picat i 30 segons després la verdura tallada. Salpebrem i saltegem fins que ja no estigui crua, però no cal fer-la molt. Llavors la retirem del foc. 
Triturem el tofu amb l'hummus, sal i pebre, i afegim la mescla a la verdura. Barregem fins que quedi el farcit prou homogeni.
En un motlle estenem el rotllo de pasta de full, amb el mateix paper de forn amb què es compra. Tirem el farcit dins i fem un parell de copets amb el motllo a la taula per tal que quedi ben repartit.
Introduïm la quiche al forn i la deixem fer-se uns 20 minuts, o el temps que requereixi la massa. Quan estigui daurada per les vores la treiem del forn. Combinada amb una mica d'amanida ben fresca està estupenda!


Un plat ben bo i ridículament senzill per portar en un sopar entre amics i compartir. Ja no hi ha excusa per no menjar vegà i deliciós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada