Tagiatelle aglio, olio e peperoncino, unes tallarines (també es pot fer amb espagietis) amb molt pocs ingredients i un resultat sorprenent.
Ingredients
400 gr. de tallarines
4 grans d'all
Bitxo
Parmesà o grana padano
Julivert
Oli
Preparació
Bullim les tallarines en abundant aigua i sal.
Tallem a rodanxes els alls i també el bitxo. La quantitat de bitxo que hi posarem dependrà de la quantitat de picant que hi volguem en el plat.
En una paella prou fonda posem una mica d'oli i hi fregim l'all i el bitxo. No cal que l'oli sigui massa calent, així l'all s'anirà fregint lentament i anirà donant gust a l'oli mentre es deshidrata i queda cruixent.
Quan l'all està fregit el retirem de l'oli juntament amb el bitxo i els reservem.
Aboquem les tallarines, bullides i escorregudes a la paella amb l'oli i barregem.
Repartim les tallarines en quatre plats, espolsem una mica de julivert i parmesà o grana padano per sobre i guarnim amb unes rodanxes d'all fregit. Acabem amb un raig d'oli i servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada