Ingredients
6 calamars
3 cebes
100 gr. de pernil ibèric
sal
oli
all i julivert
Preparació
Netegem els calamars, tallem les potes a trocets i reservem.
Piquem la ceba, hi posem una mica de sal i la posem a fregir en una paella fonda amb oli. Al cap de cinc minuts afegim les potes dels calamars. Sofregim fins que estigui al punt, apaguem el foc.
Afegim els pernil tallat a trocets i ho deixem refredar una mica.
Piquem la ceba, hi posem una mica de sal i la posem a fregir en una paella fonda amb oli. Al cap de cinc minuts afegim les potes dels calamars. Sofregim fins que estigui al punt, apaguem el foc.
Afegim els pernil tallat a trocets i ho deixem refredar una mica.
Amb l'ajuda d'una cullera o una mànega omplim els calamars. Els tanquem amb un escuradents.
Els fem a la planxa amb una miqueta d'oli.
Afegim una mica d'all i julivert tallat petit i una miqueta més d'oli.
Els fem a la planxa amb una miqueta d'oli.
Afegim una mica d'all i julivert tallat petit i una miqueta més d'oli.
Els servim immediatament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada