La melmelada casolana és un luxe a l'abast de tothom. És veritat que són entretingudes de fer, però també pot ser divertit, sempre surten bé i un cop ens hi posem en podem fer uns quants pots que ens poden durar tot l'hivern (o no!), i disposarem en el rebost d'un postre deliciós i natural.
Ingredients
600 gr. de picotes sense pinyol
300 gr. de sucre
Preparació
Posem les picotes, després d'haver-ne tret els pinyols, en una cassola amb el sucre. Barregem i deixem reposar una hora. Veurem que el sucre es disol en una mena de xarop.
Posem la barreja al foc i portem a ebullició. Deixem bullint a foc baix durant una hora mentre anem remenant de tant en tant.
Triturem i posem a bullir cinc minuts més.
Aboquem la melmelada en pots que haurem esterilitzat prèviament.
Si volem conservar la melmelada durant un temps llarg farem bullir els pots en una olla amb aigua durant quinze minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada