Ingredients
750 gr. d'albercocs pelats i tallats a quarts
250 gr. de sucre
Preparació
Un cop pelats i tallats a quarts posem els albercocs en un bol amb el sucre. Barregem i deixem reposar al menys una hora. Veurem que es va formant una mena de xarop o almíbar.
Posem la barreja en una cassola al foc fins que bulli. Baixem el foc i deixem que bulli vuit o deu minuts. Hem de vigilar no passar-nos de temps perquè la idea és que quedin melosos i tendres però no excessivament desfets.
Amb una cullera retirem l'escuma que s'ha format a sobre dels albercocs.
Els posem en pots de vidre. Si volem fer-ne una conserva haurem d'haver esterilitzat els pots i les tapes i un cop plens i tapats haurem de bullir els pots durant 15 minuts. D'aquesta manera es conservaran més d'un any.
Quan vulguem consumir-los els posarem a la nevera al menys un parell d'hores abans de menjar-los per tal que siguin ben freds. Estan deliciosos amb gelat de vainilla o amb iogurt grec.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada