Ingredients
4 ous
200 gr. de sucre
150 gr. d'oli de girasol o blat de moro
150 gr. de xocolata en pols
200 gr. de crema de llet
1 cullerada de sucre vainillat
200 gr. de farina
1 sobre de llevat Royal
Preparació
Preescalfem el forn a 180. Cobrim el fons d'un motlle amb paper vegetal i hi posem mantega.
En la thermomix, col.loquem la papallona a les ganivetes i posem els ous i el sucre en el got. Programem 5 minuts a 37,5 de temperatura i 3,5 de velocitat.
Quan acabi aquest temps programem 3 minuts més a la mateixa velocitat, sense temperatura.
Quan acabi afegim l'oli i barregem 10 segons, velocitat 3.
Afegim el cacau i la crema de llet i barregem 15 segons, velocitat 3.
Afegim el sucre vainillat, la farina i el llevat i barregem 15 segons, velocitat 2,5.
Retirem la papallona i acabem d'incorporar la farina amb l'espàtula.
Aboquem la massa dins del motlle i la introduim en el forn a 180 durant 40 minuts, o fins que la coca quedi cuallada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada