- 1 pollastre a talls
- 2 patates grosses
- mel
- 1/2 llimona
- oli d'oliva
- farigola
- romaní
- orenga
- pebre vermell
Preparació
En un bol posem l'oli, el suc de la llimona, la mel, orenga, romaní, farigola sal i pebre. Hi posem el pollastre i barregem. El deixem marinar una estona.
Posem el pollastre sobre de les patates, tornem a amanir-lo amb un raig generós de mel i introduim la plata en el forn que haurem pre-escalfat a 180º durant 1 hora aproximadament.
De tant en tant treurem la plata del forn i regarem el pollastre amb mateix el suc que vagi fent.
A mitja cocció he vist que la salsa quedava molt clara i l'he abocat gairebé tota en un pot i l'he posat al foc. Ha bullit durant 10 minuts i l'he tornat a abocar por sobre del pollastre.
De tant en tant treurem la plata del forn i regarem el pollastre amb mateix el suc que vagi fent.
A mitja cocció he vist que la salsa quedava molt clara i l'he abocat gairebé tota en un pot i l'he posat al foc. Ha bullit durant 10 minuts i l'he tornat a abocar por sobre del pollastre.
Està molt bo acompanyat d'una amanida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada