Aquest és un plat perfecte quan es tenen convidats o simplement quan no volem tenir feina just abans de l'àpat. Podem deixar els carbassons preparats i a la nevera just abans de posar-los al forn; a l'hora de menjar-los necessitarem 40 minuts de no fer res, 10 minuts per escalfar el forn, 30 minuts dins, i a taula!
Ingredients
4 carbassons rodons
1 ceba
gambes (les he posat congelades)
lluç o algun altre peix que tinguem cuit
1 cullerada de farina
250 ml. de llet (aprox)
sal
pebre
nou moscada
formatge ratllat
Preparació
1 ceba
gambes (les he posat congelades)
lluç o algun altre peix que tinguem cuit
1 cullerada de farina
250 ml. de llet (aprox)
sal
pebre
nou moscada
formatge ratllat
Preparació
Amb l'ajuda d'un ganivet petit i d'una cullera buidem els carbassons i els salem.
En una paella amb oli sogregim la ceba i la polpa dels carbassons tot tallat ben petit.
Quan la verdura estigui sofregida afegim les gambes a trocets i al cap d'un parell de minuts el peix esmicolat.
Li donem un parell de voltes i hi tirem una cullerada rassa de farina.
Remenem perquè es cogui una mica i afegim la llet. Remenem perque s'integrin tots els ingredients i rectifiquem de sal i pebre. Deixem coure cinc minuts, hi tirem un polsim de nou moscada i apaguem el foc.
Omplim els carbassons amb el farciment i hi posem formatge ratllat i una miqueta de mantega al damunt.
Els introduim al forn a 180º durant uns 25 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada