Ara mateix a casa meva hi ha un munt de carbasses. Me les van portar el Manel i l'Antònia del seu hort de l'Espluga de Francolí. N'hi ha de totes les mides i colors, algunes de ben curioses. Les trobo tan maques que les he tingut a l'entrada de casa tot aquest temps.
Però li va arribar l'hora a la més grossa. Com que li volia donar un destí més original que la crema de sempre, la vaig fer al forn, amb una mica de romaní, oli i all. Un encert!
Ingredients
1 carbassa, si pot ser d'un hort conegut com aquesta meva que me la van portar de l'Espluga de Francolí
Romaní fresc
All
Sal
Oli
Preparació
Tallem la carbassa a trossos i els posem en una plata que pugui anar al forn. Hi posem all tallat petit, oli, sal i romaní fresc i l'introduim al form a 180 durant aproximadament 30 minuts.
Està boníssima acompanyant un plat de carn i una amanida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada