Ingredients
1 placa de pasta brisa
1 ou
80 gr. de sucre
20 gr. de maizena
125 gr. de mascarpone
125 gr. de philadelphia
150 gr. de melmelada de fresons
3 fulles de gelatina
Preparació
Posem la placa de pasta brisa en un motlle, acomodant-ne les vores a les parets. Cobrim la pasta amb paper vegetal i hi posem cigrons secs perquè facin pes i evitin que la massa pugi.
Introduim el motlle en el forn a 200º durant 10 minuts.
Barregem en el got de la thermomix l'ou, el sucre i la maizena, 10 segons a velocitat 5. Afegim els formatges i tornem a barrejar 10 segons més a la mateixa velocitat.
Aboquem la barreja de formartge, sucre, ou i maizena en el motlle i l'introduim en el forn a 175º durant 30 minuts.
El deixem refredar i mentres fem la cobertura.
Posem en remull en aigua freda les tres fulles de gelatina. En un pot escalfem la melmelada fins que comenci a bullir i apaguem el foc. Llavors escorrem la gelatina de l'aigua de remull i l'afegim al pot de la melmelada. Barregem ràpidament fins que la gelatina es dissolgui completament.
Repartim la cobertura de melmelada per sobre el pastís i refredem a la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada