Recepta del llibre Masterdhef, las recetas de la segunda temporada y los mejores trucos. Magdelenes sense llevat. El secret està en batre molt els ous amb el sucre per aconseguir una massa molt esponjosa. Jo les he fet amb motlles petits, perfectes per prendre amb el cafè.
Ingredients
60 gr. de mantega fosa
60 gr. de sucre
2 ous
1 culleradeta d'extracte de vainilla
60 gr. de farina tamissada
Sucre glass per espolsar per sobre
Preparació
Pintar els motlles amb mantega i espolsar-los amb farina.
Barrejar el sucre, els ous i l'extracte de vainilla fins que la barraja estigui pàlida i densa (jo ho he fet amb la thermomix amb la papallona, 10 minuts sense temperatura, a velocitat 3 i 1/2).
Passar la barreja a un bol gran. Tamissar la farina i afegir-la a la mescla, juntament amb la mantega fosa. Barrejar-ho tot amb una espàtula, tenint molt de compte de no fer baixar la mescla.
Refredar sobre una reixeta.
Quan siguin fredes espolsar sucre glass per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada